2Hot4Stage FEST 2022

⚬ RE:AKTIVACIJA ⚬

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u martu 2022. godine održati Hip Hop Festival – 2HOT4STAGE FEST!
Fest predstavlja najprepoznatljivije regionalno okupljanje umetnika objedinjenih Hip Hop delatnosti na jednom mestu. 

💡,,Reaktivacija”, ovogodišnji lajtmotiv festivala, za nas predstavlja najpre duhovni, pa i kulturno umetnički preporod. U vreme epidemije globalnih razmera, nikada nismo bili svesniji važnosti platforme za razmenu, ali i snage zajedništva i sinergije svih poklonika ulične kulture.
Čvrsto verujemo da ćemo ove godine, jasnim motivom i ideologijom kojom se vodimo, inspirisati umetnike da svojim zdravim stavovima, idejama i stvaralačkim duhom zajedno doprinesemo stvaranju nekog boljeg društva, okrenuto vrednostima koje negujemo.

Naš cilj je da stvorimo prepoznatljiv događaj kao mesto za međusobno upoznavanje i povezivanje umetnika sa područja Balkana svih uličnih i hip hop delatnosti, kao i da izgradimo platformu koja bi bila podrška mladima koji žele da se izraze koristeći neku od formi urbane subkulture bilo da su u pitanju ples, muzika, ili crtanje.

Putem radionica, takmičenja i performansa, stotine afirmisanih i neafirmisanih umetnika imaće priliku da uči, razmeni znanje, da se takmiči i nastupi u okviru programa.
Festival se ne obraća samo akterima scene koji duže vreme uspešno deluju u regionu, već poziva i uključuje hiljade mladih ljudi koje su zainteresovani za prateći program.

,,Reaktivacija”, ovogodišnji lajtmotiv festivala, za nas predstavlja najpre duhovni, pa i kulturno umetnički preporod. U vreme epidemije globalnih razmera, nikada nismo bili svesniji važnosti platforme za razmenu, ali i snage zajedništva i sinergije svih poklonika ulične kulture.