DANCE CAMP 2022

EACH ONE TEACH ONE

O EOTO

Each One Teach One (est. 2013.)

Projekat EOTO je razvijen u duhu plesne i ulične kulture, čije celokupno društveno nasleđe unapređuje i propagira. Konkretizacija ideje započeta je radionicama, održavanim na mesečnom nivou, koncipiranih kao prezentacije različitih uličnih plesova, savremenih umetničkih formi i urbanih veština. 

Pri susretu stilova svaki plesač oplemenjuje sopstveni izraz, uvećava spektar pokreta kojima se koristi, upoznaje druge ljude i umetnike, a samim tim se bude i interesovanje za nova plesna iskustva.
Tako je, u praksi, ideja kojom je projekat vođen u potpunosti dobila svoj smisao.
Interakcija i širenje znanja, realizovani su iznad svih očekivanja!

U avgustu 2013. program je krunisan “Each One Teach One” plesnim kampom, koji se od tada održava jednom godišnje, svake godine u avgustu. Pored radionica, treninga, idiličnih obilazaka prirode i planinarenja, boravak je upotpunjen večernjim programom, takmičenjem u znanju, izdržljivosti, turnirom u basketu, drugim nezaobilaznim društvenim aktivnostima, a zaokružen je battle-om, u „all style“ kategoriji, koji se održava poslednjeg dana.
Sam kamp svake godine poseti stotinu ljubitelja plesa, sporta i prirode iz zemlje i regiona, a kako stalno menjamo instruktore, igre, pa i planine na kojima boravimo, mnogi polaznici su sa nama od prve godine.
Ovo šestodnevno iskustvo u najlepšim planinskim predelima Srbije, sa internacionalnim istruktorima, karakteriše porodična atmosfera, druženje i međusobno deljenje znanja i energije, te jediino na taj način “Each One Tech One” dobija svoj puni smisao.

Kontaktirajte nas

ILI POPUNITE FORMU