Trupa

2h4s trupa

2Hot4Stage crew je grupa mladih, umetnički osvešćenih ljudi, koju, osim čvrstog prijateljstva, snažno ujedinjuje i ljubav prema plesu i hip hop kulturi. Zbog toga smo, kao plesno društvo, pre svega okrenuti street stilovima, posebno onima koji su usko vezani za hip hop.

Naša škola plesa nastoji da očuva korene kulture kroz sve elemente i bori se za podizanje i unapređenje urbane plesne scene, a mi, članovi 2Hot4Stage crew-a, verujemo da su ideali i stavovi, koji nas afirmišu kao individue, osnovni pokretač svake akcije i izraza.

kontaktiraj nas
naši uspesi
01.Takmičenja i nastupi

Tokom višegodišnjeg uspešnog rada, plesna škola 2Hot4Stage ostvarila je velike ekipne i pojedinačne uspehe na takmičenjima kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Naši članovi su učestvovali na gotovo svim velikim manifestacijama  – Belgrade Fashion Week, Exit, Mikser festival, Manifest, zatim televizijskim emisijama – X factor Adria, Tvoje lice zvuči poznato, Ja imam talenat, Prvi glas Srbije, Ples sa zvezdama, Beovizija, Srbija u ritmu Evrope, Pinkove Zvezdice, pa i pozorišnim predstavama Mi deca sa stanice zoo, Neko kaže ljubav, Dodir Ritma, Aska i Vuk, Carevo Novo Odelo…

02.Projekti

U našoj organizaciji su najveći regionalni Hip Hip festival 2Hot4Stage fest, kao i plesni kamp na Kopaoniku “Each One Teach One”, a ponosni smo ambasadori Buzz sneaker station koncepta.

Plesna retrospektiva
Pridruži nam se!

Upis u školu vrši u našem studiu u samom centru Beograda, u prizemlju Dobračine 30b.
Termini: subota i nedelja od 13:00 – 18:00h, sreda od 20:30 – 23:00h

Kako do nas?