2H4S Škola

Svi koji se upišu u našu školu, imaće priliku da tokom čitave sezone, pored hip hop-a na koji stavljamo akcenat, nauče osnove i elemente različitih urbanih plesnih stilova poput dancehall-a, popping-a, breaking, locking-a, house-a… Rad sa različitim istaknutim plesačima koji su treneri 2Hot4Stage-a omogućiće vam da putem individualnih, ili grupnih vođenih treninga specijalizujete određeni stil koji vam se najviše dopadne.

Naš princip rada

Istrajni u svojoj ideologiji da učenike 2H4S-a ne učimo samo tehnikama plesova, već istoriju i principe čitave hip hop subkulture, razvijamo radnu etiku i pristup treningu kao fizičkoj aktivnosti, te pored pravilnog razvoja tela, plesnog vokabulara i sveopšte svesti o uličnoj umetnosti kojoj pripadamo, formiramo plesače kao ličnosti i kreativne, svesne individue.

Učenici 2Hot4Stage plesne škole postaju aktivni i angažovani formirani plesači, ali i obrazovani ambasadori hip hop subkulture.
Pored svih kampova, žurki, takmičenja, nastupa i zajedničkih druženja u našoj režiji, zabava kao osnovni princip hip hop-a ne izostaje, pa ostaje jedino da pokucate na naša vrata!

Upis

Vršimo upis na sledeće sekcije:

LOKACIJA 1 // Dobračina 30b
► Hip Hop // Subota i nedelja 17:00h, Sreda 20:30h
► Breaking // Subota i nedelja 13:00h
► Breaking kids (6 do 12god) // Subota i nedelja 12:00h
► Afrobeat i Dancehall // Petak 20:30h, Subota 18:00h
► Funky Styles // Petak 21:30h, Nedelja 21:00h

LOKACIJA 2 // Jurija Gargarina 149 (TC Piramida)
► Street Styles // Subota i nedelja 19:00h